1

What if Prince Charming Had Never Showed Up?

I'll write something more about this,
tapi saya mo culik quote manis ini, sekarang...


"What if Prince Charming had never showed up? 
Would Snow White have slept in that glass coffin forever?
Or would she have eventually woken up, spit out the apple, gotten a job, a health-care package, and a baby from her local neighbourhood sperm bank?
I couldn't help but wonder:
inside every confident, driven single woman, is there a deliver, fragile princess just waiting to be saved?"

Hmm... keren nggak sih????
Dalem nggak sih???
Ah, ntar saya cerita lebih dalem lagi ah... biar seru... eheheheh

1 komentar:

Indah said...

Kalau Prince Charming ngga pernah datang menyelamatkan Snow White sampai dengan akhir cerita?

Hmm.. Gua rasa kita ngga akan pernah mengenal kisah itu, Laa, ahahaha :D

Karena kisah Snow White yang tetap berbaring di dalam peti kaca ataupun yang akhirnya bangun (kok bisa ya?) dan menjalankan hidup seperti manusia lainnya itu kurang 'menjual', ahahaha :p